december 27

0 comments

DEL 1. | Lad nu børnene være!

Udarbejdet af Jacob Birkebæk

december 27, 2021

Lad børnene være, Programmering af børn, Splitting

Jagten på vacciner.

Jeg tænker, at det er de færreste forældre som er klar over, at børn og unge midt i covid-tiden, er blevet skolet i en meget vinklet storytelling under titlen jagten på vacciner. Jeg vil tillade mig, at kalde det for programmering af børn og unge!

Se nedenstående video gennemgang af undervisningsmaterialet der er udarbejdet af Børns Vilkår og Røde Kors i samarbejde med vaccineindustrien. Den ensidige og ukritiske fortællingen synes troværdigt for børn og unge, og hele omdrejningspunktet er om vaccinernes betydning for menneskeheden: Altså, at vacciner reder menneskeliv.

Hvorfor er det et problem? Jo en kritisk og meget bekymrende røst kunne sige: Covid-19 vacciner er i virkeligheden et genterapeutisk mRNA produkt, og har intet med vacciner at gøre. I Jagten på vacciner vil denne påstand være i kategorien fake news. Børns Vilkår og Røde Kors lærer altså børn, hvordan de spotter fake news. De lærer, hvordan de kan og bør håndtere disse. På den måde bliver børn og unge dygtigt manipuleret og får en entydig og ukritisk fortælling.

Børn bliver snydt og bedraget af børnenes vogtere! 

Kontrasten mellem storytellingen i "Jagten på vaccinen" og vi erfarer, at informeret samtykke ikke sker, synes alvoren endnu mere markant. Man kunne endda være så fræk at sige, at børn bliver snydt og bedraget - endda af to børneorganisationer, der har ubetinget troværdighed.

Fakta er: Covid-19 vacciner ikke er uden komplikationer og bivirkninger, og vi kender på ingen måde de fulde konsekvenser af den. Det er baggrunden for, at både læger og biokemikere i ind- og udland advarer og tager stærkt afstand til, at børn og unge lokkes til et lille "stik" - Covid-19 vaccine. 

Kids Rescue ønsker en debat om måden børn og unge bliver trukket ind i en storytelling, der for den kritisk og logisk tænkende, synes fuldkommen vanvittig, fordi der i den storytelling ikke forholdes nuancerede, nysgerrigt og kritisk til vaccinernes historie til nu.  

Jeg er sikker på, at de forældre der selv lever med angst og frygt for Covid-19, skabt politisk, udført af vores myndigheder, suppleret med massive reklamekampagner på alle medieplatforme uden en eneste kritisk journalist, finder det sikker i fineste orden. De ønsker jo selv deres eget barn vaccineret og bedst uden modstand.

Den anden gruppe forældre, er dem som ser kritisk og stærkt bekymrende på narrativet om en farlig epidemi, og på ingen måde ønsker deres barn vaccineret. Mange af disse forældre møder modstand fra deres barn. Barnet har lært en anden historie og derfor ved bedre. Børn mærker presset fra klassekammerater, deres skole og myndigheder der ligeledes kommunikere budskabet direkte til barnet, at vacciner reder menneskelig. 

Er undervisningsmaterialet "jagten på vaccinen" et problem? Bedøm selv.

Lad samtalen begynde...

Video gennemgang af "Jagten på vacciner"

Den bliver gennemgået af Jacob Birkebæk, ide & udvikler af Kids Rescue. "Der er mange ting jeg ville have sagt eller udtalt anderledes, men jeg håber mit hovedbudskab fremstår tydeligt i videoen".

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

STATEMENT

Jacob Asschenfeldt birkebæk

Udvikler & ide af Kids Rescue

  • Vi går ikke på kompromis i forhold til sikring af barnets bedste
  • Vi ved hvad vi taler om
  • Vi siger det, andre ikke tør sige højt
  • Vi skaber noget nyt
  • Vi gør en forskel
>