HJÆLP-TIL-SELVHJÆLP

TEKST - LYDFILER -VIDEO

Krydret med opgaver og workshops.

Udgangspunkt: Din og dit barns unikke situation.

 

Kommer snart

13
Dage
 
:
 
14
Timer
 
:
 
29
Minutter
 
:
 
19
Sekunder
 

You missed out!

Du står formodentligt lige nu overfor en af de sværeste, smertefulde, og vigtigste situationer i dit liv.

Årsagen til skilsmisse eller ophør af samlivet er individuelt for alle familie. På den måde opleves skilsmisser forskelligt fra familie til familie, barn til barn. Det er vigtigt, at det forsøges, at dette kan foregå på en god måde og altid med fokus på, hvordan fællesbarnet har det og hvordan der sikres bedste løsninger for dem. 

Det er ikke altid, at det kan foregå på en hensigtsmæssig måde, hvilket der ligeledes kan være mange årsager til. Nogen gange er samarbejde enten meget svært, eller helt umuliggjort.

For alle børn er samlivsophør en svær situation. Det er vigtigt, at du som forælder er klædt godt på til, at kunne give dit barn rette hjælp og støtte i den svære situation. Men hvem er det egentlig, der klæder forældre på til at udfylde den rolle for barnet?

Måske ved du, at en skilsmisse eller ophør af samliv er nært forestående. Måske er I lige blevet skilt eller måske har tiden efter skilsmissen gjort dog opmærksom på, hvor svært det rent faktisk er?

Uanset hvor i processen du og dit barn befinder jer, er gode råd og nogle at støtte jer op ad. Vi ved det, for vi har selv været der og det er netop derfor vi nu tilbyder et helt nyt koncept som vi kalder "hjælp til selvhjælp"

Spørgsmål om hvad skal ske, hvornår og hvordan hober sig ofte op og bliver til katastrofetanker. Talestrømmen bliver overvældende og hvad skal der siges til hvem, hvordan og hvornår, bliver nemt til misforstået støj.

Kids Rescue ved det godt!

Jeg har som ide & udvikler af Kids Rescue gennem årerne oplevet, at mine coachingsamtaler med mødre og fædre der netop befinder sig i de meget konfliktramte situationer, indeholder viden og svar på væsentlige spørgsmål, der for mig ofte blot bliver en gentagelse fra gang til gang og sag efter sag.

Det er ofte utallige coaching timer der går på det, som jeg kalder den universelle viden. Den universelle viden, som du netop ikke kan finde andre steder end hos Kids Rescue, og som jeg som ide & udvikler erfarer er udslagsgiven for rette hjælp, støtte og sparring.

Undervisningsmaterialet der består af en kombination af tekst, lydfiler, video og med tilhørende opgaver sikre, at du kommer hele vejen rundt - 360 grader.


Du tilbydes hjælp-til-selvhjælp.

Det kan blive begyndelsen på en rejse, hvor du ser på dit barn, dig selv og jeres situation med helt aldre briller.

Derudover vil dit syn på det samfund som du lever i, ændres radikalt. Forventelig hjælp og støtte fra myndigheder og instanser er svært og for alt for mange umuligt. Jeg ønsker som ide & udvikler af Kids Rescue, at vise dig andre veje og lære dig, hvordan du skal agere i forhold til førnævnte og helst inden, at du er blevet til unødig støj! 

Og er du blevet til unødig støj, har du behov for inspiration og hjælp til, at få vendt din og dit barns situation.

Retssikkerhed og fokus på jura er det første forældre forventer både eksisterer og få hjælp fra. Ofte via Advokater. Der er ingen retssikkerhed på børneområdet. Systemet er kollapset for længe siden! Love skal kendes og bruges klogt, men kan ikke stå alene og altid underbygges din "storytelling" baseret på handlinger.

Det er mit ønske, at udover at give dig universel viden, at give dig den rette inspiration og lærdom. Dette særligt i forhold til de svære beslutninger og din navigation i et system, hvor det forudsige i hvordan myndigheder og instanser agerer, er fuldkomment uforudsigeligt.

Det handler om; hvad kan du gøre, hvordan og hvornår i forhold til timingen i din sag.

Har du akut behov for professionel

hjælp, støtte og sparring

MERE INFORMATION OM HJÆLP-TIL-SELVHJÆLP

Snart præsenteres du for en serie af undervisningsforløb, der er primært udarbejdet til forældre, der befinder sig i de mest konfliktfyldte børnesager.

Der er tilknyttet opgaver, der er relevante for dig som mor eller far, at forholde sig til i mødet med myndigheder og instanser. Det handler om ikke, at blive til misforstået støj! 

Hvert undervisningsforløb giver dig vigtig viden og klæder på til alt det, som du potentielt vil møde i forbindelse med dig sag. Væsentlige problematikker vil blive berørt grundigt og du vil blive inspireret til, hvordan du kan eller bør forholde dig alt efter scenarie.

Din personlige proces & tranformation

Det bliver for mange forældre begyndelsen på et forløb, hvor der skal arbejdes med at ændre fokus fra selve konflikten, til at kunne perspektivere til det som er sket og sker på en nuanceret måde. For mange forældre bliver det en følelsesmæssig rutchetur, hvor man som forældre har behov for omfattende vejledning og rådgivning i forhold til deres tilgang til deres barn og især; hvad skal ske, hvornår og hvordan, samt samtale om konkrete risikofaktorer, det kan være, der skal forholdes til. Det er hensigten med WORKSHOPPEN, som kommer i forlængelse af de opgaver der danner grundlag for din storytelling.

Alt undervisning og coaching er med fokus og udgangspunkt i jeres fælles barns trivsel og behov. Det handler om, at du bliver bevidst om det dysfunktionelle og lærer at beskrive kortfattet, sobert og konkret.

Kommunikation med både den anden forælder, myndigheder og instanser, er ligeledes et område, der kræver coaching. Og det er så der, hvor du i HJÆLP-TIL-SELVHJÆLP, bliver bevidst om hvilken hjælp og støtte, der vil kunne gavne dig.

 

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Du får besked, så snart vi er klar med Hjælp-Til-Selvhjælp!

DET HANDLER OM FREMTIDEN…


DIT BARNS TRIVSEL OG FREMTID!

Vi er snart klar med 

HJÆLP-TIL-SELVHJÆLP

13
Dage
 
:
 
14
Timer
 
:
 
29
Minutter
 
:
 
19
Sekunder
 

You missed out!

- men vi tyvstarter med 12 ugers undervisning

til den mor eller far, der har behov for fuldstændig 

RO - FOKUS & OVERBLIK

find ro, fokus & overblik  

12 ugers undervisningsforløb

GRATIS

Gratis medlemskab

13 lessons

For dig som har behov for Fokus, Ro og Overblik!

Peter Pedersen 4. dobbelt verdensmester i fridykning hjælper skilsmisseforældre! Det handler om de rette redskaber, således du lærer, at kunne agere roligt, klogt og velovervejet, ved netop ikke at lade dig styre af din autopilot.

Pen
>