HJÆLP TIL-SELV-HJÆLP

Nedenstående forløb er tilgængelige for dig.

Undervisning & workshop

49 leKTIONER

Koncentreret og intensivt forløb

Dette undervisningsforløb er skræddersyet til de mest konfliktfyldte skilsmisse-børnesager og er omfattende. Træd gerne et skridt nærmere og hør mere.

Kræver ikke medlemsskab af Kids Rescue

2 leKTIONER

Ikke for børn & unge!

Vi er i 11. time! Prioriter tiden og dyk helt ned i stoffet og det omfattende materiale!

Velkommen til serien "Det Massive Plot mod Børn, Unge, Forældre og Familier - Globalt og i Danmark."

Er det kaos, vi erfarer på det kollapsede børne- og familieområde, både i forhold til skilsmisse i Danmark, tvangsanbringelsesområdet og nu som det helt nye fænomen med tvangsbortadoptioner, faktisk baseret på FN-resolutioner?

Opdag sandheden bag denne diskurs og følg med på en dybdegående rejse med Kids Rescue. Kan den hele og sunde familie føle sig sikre, eller er den også i stor fare? Kom med og få svar."

Vi kommer i det kommende forløb ind på 4 dybdegående emner, men gennemgår emnerne og de alvorlige problematikker en ad gangen!

De underliggende reelt kriminelle planer, der skal frem i lyset, så vi kan bekæmpe disse og stille rette personer og interessenter ansvarlige og stoppe disse. Kosmos kan genskabes, når vi tør lade den åbne samtale begynde og selv de svære og direkte skadelige emner, må aldrig gøres forkerte, men indgå i den anerkendte, etiske og moralske samtale, således det vi siger sker, stemmer overens med virkeligheden.

Efter en lidt længere introduktion ligger lektion nr. 1 klar, der omhandler problematik nr. 1.:

The Comprehensive Sexuality Education Agenda (CSE) - The World Health Organization – WHO afsløret: Seksuelle rettigheder vs. Seksuel sundhed

Gratis medlemskab

13 leKTIONER

For dig som har behov for Fokus, Ro og Overblik!

Peter Pedersen 4. dobbelt verdensmester i fridykning hjælper skilsmisseforældre! Det handler om de rette redskaber, således du lærer, at kunne agere roligt, klogt og velovervejet, ved netop ikke at lade dig styre af din autopilot.

>