Om mig.

ide & udvikler af Kids Rescue

Tak fordi du er nysgerrig på hvem der er bag ide & udvikling af Kids Rescue.

Jeg hedder Jacob Birkebæk, 50 år og far til min søn på 16 år. Både før, under og efter vores samlivsophævelse, har vi som familie oplevet hvordan systemet; kommune, daværende Statsforvaltningen, by- og landsret, øvrige instanser som børnehave, skole, læge, psykiatri m.fl. der i forbindelse med samlivets ophør og årene efterfølgende, alle på hver deres måde enten direkte via afgørelser eller inddirekte via udtalelser, medvirkede til indgribende konsekvenser på en lang række områder som: Familien, vores søn, job og karriere, heldbred og trivsel. 

Jeg lærte tidligt i egen sag og erfarer gennem utallige børnesager i Kids Rescue, at det eneste forudsigelige er, at alt som sker, er uforudsigeligt!

Min baggrund har absolut intet med børneområdet at gøre.

Jeg lyder næsten som en bedstefar, når jeg siger jeg startede med at arbejde som 11-årig hos en legetøjsgrossist. Jeg nåede 10 års jubilæum hos denne virksomhed, hvor jeg fik min købmandsuddannelse. Jeg tjente fædrelandet en årrække som sergent i kamptropperne i Haderslev, hvorefter min karriere tog et tigerspring hos en markedsledende IT wholesaler - distributør. Der fik jeg muligheden for at arbejde med og udvikle det jeg kalder "True" Key Account Management. Jeg endte der med salgsledelsen og ansvaret for hele den danske salgsafdeling. efterfølgende tog jeg endnu et spring til et internationalt orienteret arbejde hos Hewlett-Packard med ansvar for salg- og marketing i Norden. Den tilgang og måde vi i disse virksomheder samarbejder i salgskanalen (producent, distributør, forhandler, slutbruger) er meget professionelt. Det er helt normalt, at når en aktivitet skal nå slutbrugeren, kræver det involvering og samarbejde mellem mange kompetencer, og det gælder både mellem virksomheder og internt mellem afdelinger.


En læring jeg sidenhen har haft stor gavn af i mit arbejde i Kids rescue, hvor evnen til at have overblikket og kunne samarbejde med forskellige aktører er altafgørende for et succesfyldt resultat og altså i sidste ende et resultat, der er varetager barnets behov.  Jeg opsagde og stoppede min karriere i IT branchen i 2011 - udelukkende for at dedikere min fulde attention og tid til min søn, der led under at være barn og pårørende og massivt klemt i en pseudo-konflikt*.

Den succesfulde og professionelle tilgang fra min tid i ovennævnte, har jeg overført til min egen pseudo-konflikt børnesag, som senere blev til ide og udvikling af mit socialorienterede projekt Kids Rescue.

Til den nysgerrige... er mit CV frit tilgængeligt, men på engelsk.

curriculum vitae

curriculum vitae

curriculum vitae

Vil du høre min og min søns fulde historie personlige historie, byder jeg dig velkommen.

Det er min historie, der blev min inspiration og ideen til udviklingen af Kids Resue. Et initiativ jeg tilbage i 2012 så som nødvendigt, og i 2024 endnu mere og afgørende aktuelt. 

Det er en barsk virkelighedsberetning, hvor familie og bedste gamle barndomsvenner kan se det er svært, men de forstår ikke, hvorfor myndighederne ikke griber ind med rette hjælp og støtte, eller hvorfor træffes der nytte løse og urimelige beslutninger, resolutioner og domme.

At tage ansvar er en beslutning, der har en pris. Det bliver begyndelsen på det ensomme liv. Men du er ikke ensom - der er hjælp, råd og vejledning derude... men pas på - blandt de hjælpende "eksperter", stortrives den frådige farlige ulv iklædt fåreklæder. 

Husk på, min historie er såmænd ikke unik. 

Det unikke er min måde, at håndtere min sag på - ved at sikre, jeg er min egen Sagsleder & Pilot i mit barns liv.

Du kan også... du kan vælge, at ville! Altså valget er dit alene! Brug min historie som inspiration til din egen sag - måske er der kun enkelte elementer, der giver mening for dig - men måske er det lige netop de elementer, der kan få betydning for dig eller dit barn.

Men nu ved du, hvad der var min motivation for ideen og udviklingen af Kids Rescue, et projekt der bestemt også har været gennem en stor og barsk transformation.

Man kan vælge, at give efter eller helt op. Eller man kan lade skuldrene falde tilbage og brystet frem og holde fast i sin overbevisning og vilje. Lad dig ikke kuge af det svære og overvældende. For hver en negativ eller svær modgang, omform den energi positivt, og lad modgangen give dig endnu mere styrke! Styrken du skal bruge, til at blive dit barns redningsplanke.  

Til den nysgerrige ligger podcas del 1, 2, 3 og 4 klar forneden.

Podcast

Podcast

Den fulde historie

Den fulde historie

Den fulde historie

Den fulde historie

Du efterlades ikke alene med de svære vilkår!

Det kan være hårdt mentalt, at læse og lytte til artikler og videoer på Kids Rescue.

Du må ikke tabe modet. Kan du placerede det svære du oplever i din sag mentalt som et vilkår, hvor du "blot" vælger at navigere klogt, velovervejet og rettidigt, finder du styrken, modet og håbet.

Kids Rescue præsenterer det første initiativ af slagsen, hvor hjælp, støtte og direkte guidning, kan du finde her...

Det er omfattende materiale og opgaven, der er i vente for dig, er hårdt arbejde!

Men du kan godt!

#Skilsmisse, #Samvær, #Bopæl, #Forældremyndighed, #Tvangsanbringelse, #Tvangsbortadoption 

#Familieretshuset, #Familieretten, #kommune, #Forvaltningen, #Børn&UngeUdvalget, #Ankestyrrelsen 

Undervisning & workshop

Find inspiration - du guides hele vejen og ikke alene med det svære!

Opnå styrke, tro, håb og mod i din navigering med myndigheder og instanser

Frygt ikke dit møde med myndigheder, men udvis respekt og prioriter tidlig indsats.

Hvem kan hjælpe dig og dit barn? Hvordan? Du lærer at tage styringen over din "hjælper"; advokaten, socialrådgiveren ect.

>