[vc_row bg_type=”bg_color” css=”.vc_custom_1513326010639{margin-top: -55px !important;margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 3px !important;padding-left: 3px !important;}” bg_color_value=”#434343″][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][ultimate_heading main_heading=”Testimonium / referencer ” main_heading_color=”#ffffff” main_heading_margin=”margin-top:25px;margin-bottom:75px;”][/ultimate_heading][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#ff6600″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1513275799836{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 3px !important;padding-left: 3px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][ultimate_heading main_heading=”Testimonium / referencer ” heading_tag=”h1″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;”]Vi har i Kids Rescue haft mange forskellige typer af skilsmissesager. Det er lige fra skilsmisser, der ellers er stille og rolig, men ender med konflikter der tager overhånd, til de sager vi kalder højkonfliktsager.[/ultimate_heading][vc_column_text]Vi har spurgt vores klienter, som Kids Rescue har hjulpet og støttet.

På denne side kan du læse om, hvad vores klienter har haft af udfordringer, og om hvordan de har oplevet Kids Rescue’s helhedsorienterede rådgivning.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#ff6600″][ultimate_heading main_heading=”Mor, 37 år, bopælsforælder til to børn. ” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;”]Jeg blev opmærksom på Kids Rescue, på forskellige Facebook sider, som omhandler problematikker vedr. Forældreansvars loven. Og børn der er kommet i klemme i systemet.[/ultimate_heading][vc_column_text]Da jeg tog kontakt til Kids Rescue, havde jeg opgivet alt håb, og vidste ikke hvordan jeg bedst kunne hjælpe børnene.

Situationen var, at børnenes samvær med deres anden forælder var blevet afbrudt, grundet børnenes mistrivisel efter samvær og bekymrings underretninger fra børnenes institutioner. Som den pågældende forælder ikke ville gå i dialog med myndighederne om.

Nu har den anden forælder efter en årrække, søgt om genoptagelse af samvær. Børnene kom straks i mistrivsel efter et overvåget samvær. Statsforvaltningen har presses børnene ud over rimelighedens grænser, og har ikke haft de fornødne ressourcer til at give dem den fornødne støtte. Børnene og jeg blev hele tiden misforstået, henholdsvis af skole og statsforvaltningen osv. som gjorde at børnenes mistrvisel bare eskalerede.

Vi har nu en verserende sag i Statsforvaltningen. Alle andre steder jeg har henvendt mig for at få råd og vejledning til hvordan jeg bedst støtter og hjælper børnene i samværssagen, har ikke haft den fornødne viden, mod og vilje til håndtering af myndighederne, og til at kunne vejlede mig hensigtsmæssigt.

Derfor skete der først noget bedre, og på børnenes præmisser, da Kids Rescue gik ind i sagen. Jeg oplever at Kids Recue har fokus på børnene, og ikke ensidigt på forældrenes ret og behov. De har gode forslag til, hvilke muligheder der er for hjælp og støtte til både børn og forældre i samværssager med et højt konflikt niveau. De har et bedre overblik og mere realistisk viden om, hvor kommunikationen går galt imellem, institutioner, myndigheder og forældre. Kids Rescue, har nogle løsningsforslag, som kan bringe en ud af fastlåste situationer, og de arbejder energisk for at dæmme op for alle de misforståelser der opstår, fordi de forskellige instanser i systemerne omkring børn, ikke har en tilstrækkelig kommunikation indbyrdes.

Nu er vi i en proces hvor børnene får støtte, den anden forælder og jeg har modtaget forslag om, hvor vi kan få hjælp. Jeg sætter pris på den rådgivning, jeg løbende modtager, når der er noget vigtigt omkring børnenes trivsel jeg bliver i tvivl om.

Kids Rescue lytter, og tager èn alvorligt. De er opmærksomme på at de børn og forældre der er involverede i en samværssag med et højt konflikt niveau, kan være belastet af traumer og PTSD, de evner at vejlede og opfordre myndighederne til at tage bedre hensyn til dette. De umager sig, og har en bevidsthed om at det er mennesker de har med at gøre.

Vi har ikke været 100% enige om hvad der kan være drivkraften bag den anden forælders handlinger, det gjorde mig utryg på et tidspunkt, og på om jeg igen blev misforstået. Men Kids Rescue har været åbne og imødekommende for kommunikation, derfor kom vi videre derfra. Kids Rescue har evnen til at nedtrappe konflikten.

Det har redet mange unødige misforståelser, og yderligere rod i sagen at Kids Rescue ofte har været dem der tog kommunikationen imellem skole, Statsforvaltning, BSU -psykologen osv. Det har dæmmet op for den afmagt, jeg tidligere var opfyldt af, når jeg blev misforstået og negligeret alle andre steder. Børn har brug for, at nogen vejleder deres forældre kompetent i en højkonflikt. Det har givet noget stabilitet, og ro omkring vores børn som de virkelig har brug for.

Så jeg ville klart anbefale Kids Rescue til andre forældre.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#ff6600″][ultimate_heading main_heading=”Far, 53 år, samværsforælder til et barn.” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;”]Jeg fik Kids Rescue og Jacob Birkebæk anbefalet af en veninde.

Jeg befandt mig i en meget kompliceret høj konflikt sag/forældremyndigheds sag med et behandlings krævende barn i centrum, hvor mere end otte forskelige myndigheder og instanser er involveret.[/ultimate_heading][vc_column_text]Selv om sagen stadig verserer efter nu 13 måneder rundt i systemet så havde jeg og mit barn ikke klaret os uden kids rescue´s rådgivning, sagsbehandeling, som bisidder til møder og ikke mindst jeres evne til at sætte os i forbindelse med de rette fagpersoner i jeres netværk, på det rigtige tidspunkter i forløbet. I hjalp os med at få etableret et team af fagpersoner omkring os (Advokat, socialrådgiver og psykologer) som gjorde at jeg altid havde den rette rådgivning og den rette hjælp i alle de absurde og uforudsigelige situationer jeg/vi har befundet os i, hvilket jeg ikke er i tvivl om har gjort at vi er nået så langt som vi har gjort idag.

Jeg har igennem hele forløbet i den grad følt at jeg havde hjælp og forståelse fra Jacob og Kids Rescue, ikke mindst til at få hjælp med at forstå de forskellige følelsesmæssige faser man kommer i gennem i sådan en sag. I var hele tiden et skridt foran og kunne fortælle mig hvad jeg skulle forberede mig på følelsesmæssigt i næste fase.

Fokus har hele tiden været på mit barn og ikke mindst hvordan jeg kunne støtte ham bedst.

Vi er ikke i gennem endnu men det ser lyst ud.. jeg kommer at benytte mig af Kids rescue og deres viden, netværk og kompetance i det videre forløb, da jeg står med et barn der kommer at have brug for hjælp i mange år.

Kids Rescue har i den grad insisteret på at fokus var på min søn og ikke selve konflikten, de har hjulpet mig at fokusere på dette og det har i den grad hjulpet mig, mit barn og ikke mindst min sag.

Jeg ville ønske at i havde afdelinger rundt omkring i landet. så man havde mulighed for mødes face to face, (og drikke gin og tonic:-) men på den anden side har Jakob altid taget telefonen eller ringet tilbage så snart der var brug for det. så jeg kan faktisk ikke komme i tanke om noget, jeg gir 5 (håndjern i politi bladet:-) og håber at der er mange som finder ud af at i er der ude, vi havde ikke klaret det uden jer..

Jeg vil helt sikkert anbefale Kids Rescue til en ven.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#ff6600″][ultimate_heading main_heading=”Mor, 31 år, bopælsforælder til et barn.” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;”]Jeg opdagede igennem Facebook, Kids Rescue og fik kontakt til Jacob.

Jeg stod i en situation hvor min datter på 8 år blev udsat for fysisk og psykisk vold hos samvær ved far. Jacob var igennem hele forløbet en kæmpe hjælp, og hjalp mig med mine skrivelser, forberedte mig til møderne og gav mig en masse gode redskaber, således at min datter kom bedst muligt igennem det hele.[/ultimate_heading][vc_column_text]Idag er sagen heldigvis afsluttet, og samværet er suspenderet, men det var aldrig gået uden hjælp og professionel rådgivning fra Kids Rescue.

Igennem hele forløbet blev fokus holdt på på min datters trivsel, og tingene blev set ud fra hendes perspektiv. Jeg vil til hver en tid anbefale Kids Rescue :)[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#ff6600″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1513326195447{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1513326079900{background-color: #ff6600 !important;}” offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][ultimate_heading main_heading=”Priser” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:40px;” main_heading_margin=”margin-top:15px;margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][ult_buttons btn_title=”Læs mere…” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fkidsrescue.dk%2Fpriser%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#434343″ btn_bg_color_hover=”#00b0f0″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1513326089985{background-color: #ffc000 !important;}” offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][ultimate_heading main_heading=”Skilsmisserådgivning og procesforløb” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:40px;” main_heading_margin=”margin-top:15px;margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][ult_buttons btn_title=”Sådan arbejder vi sammen med dig…” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fkidsrescue.dk%2Fhelhedsorienteret-skilsmisseraadgivning-procesforloeb%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#434343″ btn_bg_color_hover=”#00b0f0″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1513326099521{background-color: #00b0f0 !important;}” offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][ultimate_heading main_heading=”Kontakt Kids Rescue” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:40px;” main_heading_margin=”margin-top:15px;margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][ult_buttons btn_title=”Kontakt os for en gratis samtale” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fkidsrescue.dk%2Fkontakt-kids-rescue%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#434343″ btn_bg_color_hover=”#ff6600″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” css_adv_btn=”.vc_custom_1513326238221{margin-bottom: 40px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” css=”.vc_custom_1513326336081{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;}” bg_color_value=”#434343″][vc_column offset=”vc_hidden-xs”][ultimate_heading main_heading=”Testimonium / referencer ” main_heading_color=”#ffffff” main_heading_margin=”margin-top:25px;margin-bottom:75px;”][/ultimate_heading][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#ff6600″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1513324282240{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-xs”][ultimate_heading main_heading=”Testimonium / referencer ” heading_tag=”h1″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;”]Vi har i Kids Rescue haft mange forskellige typer af skilsmissesager. Det er lige fra skilsmisser, der ellers er stille og rolig, men ender med konflikter der tager overhånd, til de sager vi kalder højkonfliktsager.[/ultimate_heading][vc_column_text]Vi har spurgt vores klienter, som Kids Rescue har hjulpet og støttet.

På denne side kan du læse om, hvad vores klienter har haft af udfordringer, og om hvordan de har oplevet Kids Rescue’s helhedsorienterede rådgivning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1513324304511{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-xs”][vc_separator color=”custom” accent_color=”#ff6600″][ultimate_heading main_heading=”Mor, 37 år, bopælsforælder til to børn. ” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;”]Jeg blev opmærksom på Kids Rescue, på forskellige Facebook sider, som omhandler problematikker vedr. Forældreansvars loven. Og børn der er kommet i klemme i systemet.[/ultimate_heading][vc_column_text]Da jeg tog kontakt til Kids Rescue, havde jeg opgivet alt håb, og vidste ikke hvordan jeg bedst kunne hjælpe børnene.

Situationen var, at børnenes samvær med deres anden forælder var blevet afbrudt, grundet børnenes mistrivisel efter samvær og bekymrings underretninger fra børnenes institutioner. Som den pågældende forælder ikke ville gå i dialog med myndighederne om.

Nu har den anden forælder efter en årrække, søgt om genoptagelse af samvær. Børnene kom straks i mistrivsel efter et overvåget samvær. Statsforvaltningen har presses børnene ud over rimelighedens grænser, og har ikke haft de fornødne ressourcer til at give dem den fornødne støtte. Børnene og jeg blev hele tiden misforstået, henholdsvis af skole og statsforvaltningen osv. som gjorde at børnenes mistrvisel bare eskalerede.

Vi har nu en verserende sag i Statsforvaltningen. Alle andre steder jeg har henvendt mig for at få råd og vejledning til hvordan jeg bedst støtter og hjælper børnene i samværssagen, har ikke haft den fornødne viden, mod og vilje til håndtering af myndighederne, og til at kunne vejlede mig hensigtsmæssigt.

Derfor skete der først noget bedre, og på børnenes præmisser, da Kids Rescue gik ind i sagen. Jeg oplever at Kids Recue har fokus på børnene, og ikke ensidigt på forældrenes ret og behov. De har gode forslag til, hvilke muligheder der er for hjælp og støtte til både børn og forældre i samværssager med et højt konflikt niveau. De har et bedre overblik og mere realistisk viden om, hvor kommunikationen går galt imellem, institutioner, myndigheder og forældre. Kids Rescue, har nogle løsningsforslag, som kan bringe en ud af fastlåste situationer, og de arbejder energisk for at dæmme op for alle de misforståelser der opstår, fordi de forskellige instanser i systemerne omkring børn, ikke har en tilstrækkelig kommunikation indbyrdes.

Nu er vi i en proces hvor børnene får støtte, den anden forælder og jeg har modtaget forslag om, hvor vi kan få hjælp. Jeg sætter pris på den rådgivning, jeg løbende modtager, når der er noget vigtigt omkring børnenes trivsel jeg bliver i tvivl om.

Kids Rescue lytter, og tager èn alvorligt. De er opmærksomme på at de børn og forældre der er involverede i en samværssag med et højt konflikt niveau, kan være belastet af traumer og PTSD, de evner at vejlede og opfordre myndighederne til at tage bedre hensyn til dette. De umager sig, og har en bevidsthed om at det er mennesker de har med at gøre.

Vi har ikke været 100% enige om hvad der kan være drivkraften bag den anden forælders handlinger, det gjorde mig utryg på et tidspunkt, og på om jeg igen blev misforstået. Men Kids Rescue har været åbne og imødekommende for kommunikation, derfor kom vi videre derfra. Kids Rescue har evnen til at nedtrappe konflikten.

Det har redet mange unødige misforståelser, og yderligere rod i sagen at Kids Rescue ofte har været dem der tog kommunikationen imellem skole, Statsforvaltning, BSU -psykologen osv. Det har dæmmet op for den afmagt, jeg tidligere var opfyldt af, når jeg blev misforstået og negligeret alle andre steder. Børn har brug for, at nogen vejleder deres forældre kompetent i en højkonflikt. Det har givet noget stabilitet, og ro omkring vores børn som de virkelig har brug for.

Så jeg ville klart anbefale Kids Rescue til andre forældre.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#ff6600″][ultimate_heading main_heading=”Far, 53 år, samværsforælder til et barn.” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;”]Jeg fik Kids Rescue og Jacob Birkebæk anbefalet af en veninde.

Jeg befandt mig i en meget kompliceret høj konflikt sag/forældremyndigheds sag med et behandlings krævende barn i centrum, hvor mere end otte forskelige myndigheder og instanser er involveret.[/ultimate_heading][vc_column_text]Selv om sagen stadig verserer efter nu 13 måneder rundt i systemet så havde jeg og mit barn ikke klaret os uden kids rescue´s rådgivning, sagsbehandeling, som bisidder til møder og ikke mindst jeres evne til at sætte os i forbindelse med de rette fagpersoner i jeres netværk, på det rigtige tidspunkter i forløbet. I hjalp os med at få etableret et team af fagpersoner omkring os (Advokat, socialrådgiver og psykologer) som gjorde at jeg altid havde den rette rådgivning og den rette hjælp i alle de absurde og uforudsigelige situationer jeg/vi har befundet os i, hvilket jeg ikke er i tvivl om har gjort at vi er nået så langt som vi har gjort idag.

Jeg har igennem hele forløbet i den grad følt at jeg havde hjælp og forståelse fra Jacob og Kids Rescue, ikke mindst til at få hjælp med at forstå de forskellige følelsesmæssige faser man kommer i gennem i sådan en sag. I var hele tiden et skridt foran og kunne fortælle mig hvad jeg skulle forberede mig på følelsesmæssigt i næste fase.

Fokus har hele tiden været på mit barn og ikke mindst hvordan jeg kunne støtte ham bedst.

Vi er ikke i gennem endnu men det ser lyst ud.. jeg kommer at benytte mig af Kids rescue og deres viden, netværk og kompetance i det videre forløb, da jeg står med et barn der kommer at have brug for hjælp i mange år.

Kids Rescue har i den grad insisteret på at fokus var på min søn og ikke selve konflikten, de har hjulpet mig at fokusere på dette og det har i den grad hjulpet mig, mit barn og ikke mindst min sag.

Jeg ville ønske at i havde afdelinger rundt omkring i landet. så man havde mulighed for mødes face to face, (og drikke gin og tonic:-) men på den anden side har Jakob altid taget telefonen eller ringet tilbage så snart der var brug for det. så jeg kan faktisk ikke komme i tanke om noget, jeg gir 5 (håndjern i politi bladet:-) og håber at der er mange som finder ud af at i er der ude, vi havde ikke klaret det uden jer..

Jeg vil helt sikkert anbefale Kids Rescue til en ven.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#ff6600″][ultimate_heading main_heading=”Mor, 31 år, bopælsforælder til et barn.” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:20px;margin-bottom:20px;”]Jeg opdagede igennem Facebook, Kids Rescue og fik kontakt til Jacob.

Jeg stod i en situation hvor min datter på 8 år blev udsat for fysisk og psykisk vold hos samvær ved far. Jacob var igennem hele forløbet en kæmpe hjælp, og hjalp mig med mine skrivelser, forberedte mig til møderne og gav mig en masse gode redskaber, således at min datter kom bedst muligt igennem det hele.[/ultimate_heading][vc_column_text]Idag er sagen heldigvis afsluttet, og samværet er suspenderet, men det var aldrig gået uden hjælp og professionel rådgivning fra Kids Rescue.

Igennem hele forløbet blev fokus holdt på på min datters trivsel, og tingene blev set ud fra hendes perspektiv. Jeg vil til hver en tid anbefale Kids Rescue :)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1513324421389{margin-right: 0px !important;margin-bottom: -35px !important;margin-left: 0px !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1513324206549{background-color: #ff6600 !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][ultimate_heading main_heading=”Priser” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:40px;” main_heading_margin=”margin-top:25px;margin-bottom:60px;”][/ultimate_heading][ult_buttons btn_title=”Læs mere…” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fkidsrescue.dk%2Fpriser%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#434343″ btn_bg_color_hover=”#00b0f0″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1513324221188{background-color: #ffc000 !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][ultimate_heading main_heading=”Skilsmisserådgivning og procesforløb” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:40px;” main_heading_margin=”margin-top:25px;margin-bottom:27px;”][/ultimate_heading][ult_buttons btn_title=”Sådan arbejder vi sammen med dig…” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fkidsrescue.dk%2Fhelhedsorienteret-skilsmisseraadgivning-procesforloeb%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#434343″ btn_bg_color_hover=”#00b0f0″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1513324238148{background-color: #00b0f0 !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][ultimate_heading main_heading=”Kontakt Kids Rescue” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:40px;” main_heading_margin=”margin-top:25px;margin-bottom:60px;”][/ultimate_heading][ult_buttons btn_title=”Kontakt os for en gratis samtale” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fkidsrescue.dk%2Fkontakt-kids-rescue%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#434343″ btn_bg_color_hover=”#ff6600″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”][/vc_column][/vc_row]

>