"The War on Children" - danske forældre, det er alvorligt! Det er nu du skal lytte med!

Jeg finder som ide & udvikler af Kids Rescue det ikke bare relevant, men min pligt etisk, at videreformidle Family Watch Internationals dokumentar, der belyser foruroligende og omfattende seksualiserings undervisningsprogrammer til børn og unge.

Dokumentaren er baseret på direkte evidens fra rækken af organisationer, vi antager arbejder for børn, unge og familiers bedste. 

Family Watch International påpeger og advarer om agendaen, der i følge dem går langt ud over det ansvarlige.

Jeg har selv dykket ned i de forskellige programmer fra disse organisationer, og jeg opfatter det jeg ser, som meget bekymrende, alarmerende, omfattende seksuelt orienterede programmer for børn og unge, de på ingen måde skal involveres og inddrages i.

Jeg må på den konkrete baggrund, hvor jeg personligt har opnået dybdegående kendskab til offentligt og meget omfattende tilgængeligt materiale, som jeg påstår, underbygger Family Watch Internationals dokumentar kraftige og alvorlige advarsel til forældre. 

Bedøm selv hvorvidt du mener, dette er et farligt angreb på børns helbred og uskyld. 

Bedøm selv, om disse programmer er designet til at seksualisere børn og unge.

Overvej som forældre og fagperson, hvilke problematikker står vi reelt overfor?

Jeg gør opmærksom på, at hver og en organisation nævnt i dokumentaren har deres eget program, men alle er baseret på, eller stærkt inspireret af den private største organisation i verden, kaldet Planned Parrenthood International.

Jeg har personligt dykket ned i alt tilgængeligt materiale og er ved at udarbejde en del 2, hvor jeg kommer ind på, hvordan det som denne dokumentar omhandler, også berører børn og unge i Danmark.


Tags

Advarsel til danske forældre, Agenda 2030, Børn og unge i Danmark, Børns helbred og uskyld, Comprehensive Sexuality Education, CSE, Etisk ansvar LGBTQ+, Family Watch International dokumentar, Farligt undervisningsmateriale, FN Barnets Rettigheder, Forældre og fagpersoners rolle, Kritisk analyse seksualundervisning, Planned Parenthood International, Seksualisering af unge, Seksualiseringsprogrammer for børn og unge, Seksualundervisning til børn og unge, Sex & Samfund, The War on Children


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Disse artikler kunne også være interessante for dig

Jacob Birkebæk

06/01/2023

DEL 10. Mentalisering

Pressens rolle – Det massive plot mod børn, forældre, familier globalt og i Danmark

Jacob Birkebæk

03/15/2023

DEL 10. Mentalisering

Vi slår ring om børnene uskyld!

Side [tcb_pagination_current_page]af [tcb_pagination_total_pages]

Få dine nyheder på email!

>