august 18

Underretninger og anmeldelser

Udarbejdet af Jacob Birkebæk
august 18, 2023

Dyk Dybt ind i Børnesagers Komplekse Verden!

UNDERRETNINGER & ANMELDELSER I BØRNESAGER

Der hvor underretningerne har frit spil og bliver mødt lige så tilfældigt, som vinden blæser, og hvilken vej myndighederne vælger, vinden skal blæse.

Som mor eller far kan det være, du erfarer eller har erfaret et af disse to scenarier:

  1. Enten er du den forælder, som underretter eller anmelder din bekymring for dit barn eller unge.
  2. Eller du kan være den forælder, som skal partshøres i en underretning eller anmeldelse, hvor "nogen" ytrer en bekymring for dit barn eller unge.

🔍 Forstå Systemet:

Hvad gør kommunen når de modtager en underretning? Hvad hvis underretningen handler om overgreb eller vold? Hvad hvis kommunen ikke gør nok? Er du blevet politianmeldt, hvad sker der så?

Jeg kan desværre ikke skåne dig fra virkeligheden, hvor gabet mellem myndighedernes fortælling om, hvor meget de gør for dit barn eller unges bedste, dit og jeres todelte familie, og det som ofte erfares ske, er markant stort. Jeg lukker op for Pandoras barske æske, en virkelighed du skal kende til. Jeg lader dig ikke i stikken - jeg forsøger at komme med gode råd til dig.

🌟 Alle Kan Underrette:

Lær hvordan enhver - lige fra din eks-partner til en skolelærer - kan indgive en underretning. Forstå de forskellige kategorier af underretninger og hvordan de behandles.

🚀 HJÆLP-TIL-SELVHJÆLP

Mit navn er Jacob Birkebæk, ide & udvikler af Kids Rescue. Jeg giver dig dybdegående viden, der hjælper dig med at navigere i systemet. Din forståelse og rette tilgang kan få afgørende betydning for udfaldet af myndighedernes afgørelser.

🛡 Beskyt Dit Barn:

Hvad gør du, når du er den bekymrede forælder? Og hvad hvis du er på den anden side, den der bliver underrettet om? Få indsigt i begge scenarier og forbered dig på det uventede.

📚 Du får indblik i den KompletTE Guide:

Denne lektion står ikke alene, men bliver begyndelsen på et omfattende arbejde, der er obligatorisk for enhver forælder, der ønsker at forstå og navigere i børnesagers komplekse verden.

🎯 Strategisk Kommunikation:

Lær om vigtigheden af din måde at kommunikere effektivt, både med din ekspartner og med myndigheder og instanser. Det er så vigtigt, at du holder dig på egen banehalvdel og sikrer, at din historie bliver hørt og forstået korrekt. Du skal opnå sympati.

Med min viden og erfaringer i Kids Rescue, vælger jeg at dele emnet underretninger ind i følgende kategorier:

  1. De bevidst falske underretninger fra en forælder
  2. De falske underretninger der er indgivet i god tro af en forælder
  3. De reelle underretninger, der kendetegnes ved, at de indgives af den “beskyttende” forælder for at hjælpe sit barnet.
  4. Så er der de underretninger, der bunder i underretters fokus på "korrekthedskassen - samfundssind" Der er reelt flere punkter end de 4 nævnte her. Vi kommer også ind på, når fagpersonen, der omgiver barnet, har en bekymring, der skal underrettes om til de sociale myndigheder.

💡 Invester i Din Viden Nu!

Forståelse er nøglen til at handle korrekt. Med denne guide er du ikke alene. Du vil få inspiration og råd til, hvordan du bedst håndterer de utallige svære og overvældende situationer, der kan opstå. Tag kontrol over situationen og sikre dit barns bedste interesse.

Uanset dit scenarie, husk at bevar roen, overblikket og træk vejret!

Jeg guider dig hele vejen, således du via strategiske, kloge træk og en sikker, tydelig underbyggende kommunikation, som overhovedet muligt, så du kan navigere sikkert gennem underretning og anmeldelses situationen - og dette uanset dit scenarie. 

Gå ind på dette link, der fører dig til lektionen, som jeg har valgt gøre åbent for alle!

Jeg gør opmærksom på, de øvrige lektioner jeg henviser til derinde, kun er for medlemskab af det første nogensinde, undervisningsmateriale med opgaver og workshop under titlen "Bliv din egen sagsleder & pilot i dit barns liv".TAGS

#skilsmisse #tvangsanbringelse #familieretshuset #domstolen #familieretten #kommune #retten #bopælssag #forældremyndighed #samværssag #samværs-stop #samværschikane #forældrefremmedgørelse #traumer #pårørende-adfærd #højkonflikt #overgreb #underretninger #anmeldelser #kidsrescueKategori

Tags

Beskyttelse af barnets interesser i underretningssager, Forståelse for det komplekse i børnesager, Hvordan indgives en underretning? Din tilgang i partshøringen, Investér i din viden om børnesager, myndigheders håndtering af underretninger, Råd til forældre, Strategisk kommunikation i børnesager, Underretninger og anmeldelser i børnesager


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du efterlades ikke alene med de svære vilkår!

Det kan være hårdt mentalt, at læse og lytte til artikler og videoer på Kids Rescue.

Du må ikke tabe modet. Kan du placerede det svære du oplever i din sag mentalt som et vilkår, hvor du "blot" vælger at navigere klogt, velovervejet og rettidigt, finder du styrken, modet og håbet.

Kids Rescue præsenterer det første initiativ af slagsen, hvor hjælp, støtte og direkte guidning, kan du finde her...

Det er omfattende materiale og opgaven, der er i vente for dig, er hårdt arbejde!

Men du kan godt!

#Skilsmisse, #Samvær, #Bopæl, #Forældremyndighed, #Tvangsanbringelse, #Tvangsbortadoption 

#Familieretshuset, #Familieretten, #kommune, #Forvaltningen, #Børn&UngeUdvalget, #Ankestyrrelsen 

Undervisning & workshop

Find inspiration - du guides hele vejen og ikke alene med det svære!

Opnå styrke, tro, håb og mod i din navigering med myndigheder og instanser

Frygt ikke dit møde med myndigheder, men udvis respekt og prioriter tidlig indsats.

Hvem kan hjælpe dig og dit barn? Hvordan? Du lærer at tage styringen over din "hjælper"; advokaten, socialrådgiveren ect.

>