marts 15

Vi slår ring om børnene uskyld!

Udarbejdet af Jacob Birkebæk
marts 15, 2023

DENNE VIDEO ER IKKE FOR BØRN!

Er børn og unges direkte involvering og undervisning i LGBT+ problematisk? Er LGBT+ i virkeligheden en del af et massivt angreb på børn og unge, både i Danmark og globalt?

Jeg vil som ide & udvikler af Kids Rescue tage dig med ind på en rejse, hvor vi begynder med den uskyldige samtale og årsagen til, at forældre har planlagt demonstrationen med temaet "Vi slår ring om børnenes uskyld".

Demonstrationen foregår på fredag den 17. marts foran Frederiksberg Bibliotek.

I den forbindelse skal vi lytte til samtalen mellem en mor og journalisterne fra Den Uafhængige, der i interviewet gør en bekymret mor fuldkommen forkert. Måske journalisterne lige skulle dykke ned i den virkelighed, der er lige foran næsen af os - hvis vi ellers gider, at sætte os ind i helt konkret og offentligt tilgængeligt materiale, der for den oplyste, vil blive begyndelsen på stor bekymring, der nemt kunne ende ud i søvnløse nætter. 

Jeg vil anbefale Børns Vilkår, Red Barnet, Røde Kors, Børnerådet og Etisk Råd om min fulde attention nu.

I er børn og unges vogtere... siger i... 

Jeg, som ide & udvikler af Kids Rescue forventer en dybdegående redegørelse fra hver og en af jeres organisationer, i forhold til hele indholdet af dette video opråb.

Det handler ikke bare om LGBT+!

Det er langt dybere og ganske alvorligt. Flere ting sker på en gang - og endda lige foran os - og det værste er, at "de" - og "de" er de organisationer vi har fuld tillid til vil vores børn og unges bedste - globalt og nationalt, reelt er dybt, dybt involveret i handlinger vi skal tage afstand fra.

Børns Vilkår, Red Barnet, Røde Kors, Børnerådet og Etisk Råd, er I også involveret eller hvordan skal "vi", og "vi" er os der ser det som sker, ellers tolke på jeres tavshed og jeres umiddelbare opbakning til transhumanisme fra barnets fødsel? Eller tager "vi" grueligt fejl?   

Fortalte jeg alt, hvad jeg besidder af viden på en gang, ville ingen forældre eller bedste forældre kunne mestre og kapere denne ret voldsomme viden.

Nu åbner vi en smule op for Pandoras æske og lader den første viden sive... og forhåbentlig vil det sætte gang i samtalen derude - spørgsmålene vil florere - og disse skal gribes roligt, men sagligt - og behandles i forhold til den alvor, vi reelt står overfor. 

Demonstrationen "vi slår ring om børnene uskyld" skal tages alvorligt.

Vi begynder som sagt med at lytte til en mor og journalisterne fra Den Uafhængige.

Så springer jeg videre til samtalen, der vedrører WHO planlagte og meget detaljerede plan og guidelines til de voksne, således børn fra alder 0 år og frem bliver udsat for et omfattende seksualundervisningsprogram, der går hånd i hånd og servicerer den pædofile.

Du får herefter et indblik i, hvor rødderne til den seksuelle rettighedsbevægelse opstod og hvordan dette, er implementeret dybt i vores børn og unges liv i 2023. både i Danmark og globalt.

Vi slutter af med en advarsels, der af nogen vil anskues som et sjovt indslag, og andre vågner op med sved på panden! 

Klik her for mere information om demonstrationen


Kategori

Tags

Advarsel om sexualundervisning til børn og unge, Artikel 5, Børn og unges beskyttelse, Børnenes uskyld, Børnerådet bag LGBT+, Børns Vilkår bag LGBT+, Demonstration mod seksualundervisning, Den Uafhængige, Etisk Råd bag LGBT+, FN Barnets Ret, Forældre har ingen rettigheder, Forældre og børns rettigheder, Forældrerettigheder, Forældres rolle i børneopdragelse, Global påvirkning på børneopdragelse, Kritisk analyse af seksualundervisning, LGBT+ problematik, Red Barnet bag LGBT+, Røde Kors bag LGBT+, Seksualundervisning for børn, Seksuelle rettighedsbevægelser, Sex & Samfund, Transhumanisme og børneopdragelse, WHO retningslinjer for seksualundervisning


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du efterlades ikke alene med de svære vilkår!

Det kan være hårdt mentalt, at læse og lytte til artikler og videoer på Kids Rescue.

Du må ikke tabe modet. Kan du placerede det svære du oplever i din sag mentalt som et vilkår, hvor du "blot" vælger at navigere klogt, velovervejet og rettidigt, finder du styrken, modet og håbet.

Kids Rescue præsenterer det første initiativ af slagsen, hvor hjælp, støtte og direkte guidning, kan du finde her...

Det er omfattende materiale og opgaven, der er i vente for dig, er hårdt arbejde!

Men du kan godt!

#Skilsmisse, #Samvær, #Bopæl, #Forældremyndighed, #Tvangsanbringelse, #Tvangsbortadoption 

#Familieretshuset, #Familieretten, #kommune, #Forvaltningen, #Børn&UngeUdvalget, #Ankestyrrelsen 

Undervisning & workshop

Find inspiration - du guides hele vejen og ikke alene med det svære!

Opnå styrke, tro, håb og mod i din navigering med myndigheder og instanser

Frygt ikke dit møde med myndigheder, men udvis respekt og prioriter tidlig indsats.

Hvem kan hjælpe dig og dit barn? Hvordan? Du lærer at tage styringen over din "hjælper"; advokaten, socialrådgiveren ect.

>