Ide & udvikler af Kids Rescue, Jacob Birkebæk

Book mig som din

sagsleder & coach.

Tillid og kemi er vigtigt!

Det er vigtigt, at du har tillid og føler du bliver hørt og taget alvorligt.

Du står formodentligt lige nu overfor en af de sværeste, smertefulde, og vigtigste situationer i dit liv. Derfor er det afgørende, at de professionelle du vælger til hjælpe dig, udviser rette engagement og handler dedikeret og ansvarsfuldt i din sag.

Jeg agere lidt som en detektiv, der er nysgerrig på dit barns trivsel og den familiedynamik, der også har indflydelse på dit barn og dig. For mange bliver det begyndelsen på en personlig proces og transformation, hvor det som er sket og det som sker, sættes i andre perspektiver. Dette så jeg bedst muligt kan hjælp dig med at indgå de mest optimale aftaler i forhold til dit barns behov.


Et hurtigt svar giver tryghed og ro i maven!

Du kan nemt komme i en situation, hvor du bliver i tvivl om, hvad du skal reagere på og ikke, hvordan og hvornår. Det kan være i forbindelse med din ekspartner eller i din kommunikation og ageren med systemet eller din advokat.

Jeg ved hvor vigtigt det er, at få taget hånd om selv de helt små ting som løbende sker, således du undgår unødig stress og angst. Men vigtigst af alt, du undgår at lave de fatale fejl, der ofte er medvirkende til en yderligere konfliktoptrapning, eller at myndigheder og instanser misforstår dine hensigter.

Vælger du hjælp til din sag af Kids Rescue, er indsatsen helhedsorienteret. Bliver det nødvendigt med andre og nøje udvalgte fagkompetencer som en del af teamet på din sag, arbejdes der tværfagligt. Eksempelvis: Advokat, jurist, socialrådgiver, psykolog, familieterapeut, kropsterapeut og øvrige relevante fagkompetencer. 

Som din sagsleder og coach koordinerer jeg indsatser med teamet for dig, og følger dig gennem hele din sag!

- eller så længe det giver mening for dig.  

Book en samtale NU

Fordele & udbytte 

Hvad kan jeg som din sagsleder & coach hjælpe dig med? 

Vi er eksperter

Kids Rescue´s arbejdsmetode spejles i måden at håndtere din sag på, baseret både på egen personlige erfaringer og gennem 6-7 år, med de mest betændte børnesager.

Vi har alle typer børnesager:

 • Konflikter der tager overhånd og skal nedtrappes.
 • Højkonflikter eller pseudo-konflikter og barnet er massivt klemt og reagerer, hvilket skal afhjælpes.
 • Børn der tilbageholdes grundet opdigtede anklager.
 • Børn som ikke kan tåle den ene forældre, og skal tilbageholdes.
Vi forstår dig!

Du vil opleve forståelse for de dysfunktionelle dynamikker, der ofte er i spil, når barn og forældre er pårørende til en psykisk syg, misbruger eller karakterafviger.

Det betyder, at vi er bevidste om og arbejder med en forståelse for den særlige dynamik der kan opstå, når forældre er uenige om løsninger der vedrører deres fællesbørn.

Dialogen og snakken virker ofte beroligende, fordi vi kender til følelsen i kroppen og hvor katastrofetankerne kommer fra, og hvordan de kan afhjælpes. Dette hjælper med en selvindsigt i egen situation og de processer, man som menneske gennemgår.

En del af vores klienter lider af stress, udbrændthed, depression, angst og flere af PTSD. Alt sammen grundet den massive forældrekonflikt de har befundet sig i alt for længe, og stadigvæk befinder sig i.

Vi har viften af fagkompetencer

Advokat, jurist, socialrådgiver, psykolog, familieterapeut, kropsterapeut og øvrige relevante fagkompetencer. 

Alle fagkompetencer der er selvstændige, men som kan indgå på Kids Rescue Teamet, og yde en supplerende og tværfaglig indsats, der dermed bliver helhedsorienteret.

Tidlig indsats

Tidlig indsats er vigtigt at prioritere, således byrder og bekymringer kommer i rette professionelle hænder i tide! Systemet ser ofte den beskyttende forælder som støj! At undgå det, er svært, men muligt.

Abonner på medlemsskab til undervisning, opgaver & workshop og opnå uvurderlig viden - Derudover book tid til en samtale!

Din personlige proces & tranformation

Det bliver for mange forældre begyndelsen på et forløb, hvor der skal arbejdes med at ændre fokus fra selve konflikten, til at kunne perspektivere til det som er sket og sker på en nuanceret måde. For mange forældre bliver det en følelsesmæssig rutchetur, hvor de har behov for omfattende vejledning og rådgivning i forhold til deres tilgang til deres barn og især; hvad skal ske, hvornår og hvordan, samt samtale om konkrete risikofaktorer, det kan være, der skal forholdes til. 

Alt coaching er med fokus og udgangspunkt i jeres fælles barns trivsel og behov. Det handler om, at forælderen bliver bevidst om det dysfunktionelle og lærer at beskrive kortfattet, sobert og konkret. Kommunikation med både den anden forælder, myndigheder og instanser, er ligeledes et område, der kræver coaching.

 • Vi vejleder forælderen i løsninger, hvor deres sårbare og udsatte barn, der er i massiv klemme i deres dysfunktionelle familiestruktur, kan modtage 360 graders omsorg. Dette hvor det kan lade sig gøre, via privat praktiserende fagpersoner indenfor det psykologiske og kropslige.
 • Forælderen opnår fokus på og baserer løsninger på, hvad er bedst for barnet i forhold til, hvad barnet har gennemlevet, gennemlever, tænker og føler.
 • Med Kids Rescue som partsrepræsentant undgås misforstået støj hos myndigheder og instanser -eksempelvis Kommune, det Familieretslige system, barnet institution eller skole m.v.
 • Det skal samarbejdes og arbejdes hårdt på, at sikre barnets trivsel og muligheder for en sund udvikling og hverdag i balance. Som forælder i konflikt, er det et stort ansvar og en stor opgave, som de fleste ikke er gearet til at kunne mestre uden rette hjælp & støtte.

DET HANDLER OM FREMTIDEN … DIT BARNS TRIVSEL OG FREMTID !

Udnyt dine ressourcer optimalt

Tegn et medlemsskab af Kids Rescue og benyt dig af den brede vifte af viden og personlig sagsleder & coach.

Kids Rescue er placeret udenfor Danmark, hvorfor omkostningsstrukturen kan holdes helt i bund.

Timepris spejler ikke viden og kvalitet - tvært i mod!

Min timeløn som sagsleder & coach

Timeløn - medlemspris kr. 500

16%

Gennemsnits psykolog / socialrådgiver

Gennemsnits timeløn kr. 1.000

33%

Advokat

Gennemsnits timeløn kr. 3.000

100%

Priser 

Medlemsskab

Kr. 129

/ pr. måned

Alt dette får du

 • Dit honorar er medvirkende til, at udvikle blogs & opråb der er tilgængeligt for alle, også uden medlemsskab.
 • "Hjælp-Til-Selvhjælp" - undervisning, guidning & workshop, der dog ikke er helt klar. Du kan du få adgang i forbindelse med et coaching forløb med en introduktion af det, som allerede er klar.
 • Medlemmer tilbydes sagsleder & coach til en særlig lav pris og første samtale -50% rabat.

Book mig for en samtale NU

Når du som medlem har betalt honorar for den eller de timer du ønsker, kan du udfylde nedenstående formular gerne med dit telefon nr. så jeg kan ringe dig op på et aftalt tidspunkt.

Alternativ kan du sende en mail på kontakt @ kidsrecue.dk

Du vil modtage svar indenfor 24 timer.

  Statistik

  ca. 8 år

  Så lang til varer en højkonfliktsag

  ca. 1 år

  Ventetiden

  Familieresthuset

  ca. 36.000

  Antal højkonflikt sager i Familieretshuset.

  ca. 13.532

  Anbringelser 

  2020

  Kids Rescue er ikke bare et navn!

  Kids Rescue står for et sammenfald af handlinger,

  samt en helhedsorienteret og tværfaglig rådgivning og sagsbehandling,

  der tager udgangspunkt i et unikt syn på, hvad er barnets bedste!


  Vi er ikke en højtaler til det politisk korrekte 

  - vi er i direkte opposition,

  hvilket du forhåbentligt bemærker, når du besøger vores videnscenter.

  Kontakt din

  Sagsleder & Coach

  >